Torty

Tort ajerkoniakowyzobacz

Tort ajerkoniakowy

jasny biszkopt, przełożony masą maślano-budyniową z dodatkiem ajerkoniaku i krojonych brzoskwiń
Tort daktylowyzobacz

Tort daktylowy

biszkopt czekoladowy bez mąki, z dodatkiem daktyli i migdałów, przełożony kremem maślanym z siekanymi daktylami i koniakiem
Tort orzechowyzobacz

Tort orzechowy

biszkopt orzechowy, przekładany kremem maślanym z dodatkiem grylażu na bazie migdałów lub orzechów włoskich
Tort hetmańskizobacz

Tort hetmański

jasny biszkopt, przełożony kremem maślanym z dodatkiem wiśni moczonych w nalewce rumo-spirytusowej
Tort truskawkowyzobacz

Tort truskawkowy

jasny biszkopt, przełożony bitą śmietanką kremową o smaku truskawkowym, z truskawkami i galaretką
Tort tiramisuzobacz

Tort tiramisu

jasny biszkopt, nasączony mocną kawą włoską i brandy, przełożony masą na bazie sera mascarpone i bitej śmietanki kremowej, obsypany kakao
Tort ambasadorzobacz

Tort Ambasador

jasny biszkopt, przełożony bitą śmietanką kremową z dużą ilością wiśni moczonych w likierze wiśniowym
Tort staropolskizobacz

Tort staropolski

"naleśnikowe" biszkopty orzechowe bez mąki, nakrapiane koniakiem, przekładane masą orzechową (orzech włoski) lub migdałową
Tort Amarenazobacz

Tort Amarena

jasne blaty pączowane likierem amaretto, przełożone kremem maślano-migdałowym, dekorowany wiśniami "Amarena"
Tort Sacherzobacz

Tort Sacher

tort bez kremu, intensywnie czekoladowy biszkopt z dodatkiem migdałów, przełożony konfiturą morelową
Tort W-Zzobacz

Tort W-Z

biszkopt czekoladowy, przełożony konfiturą owocową oraz bitą śmietanką kremową
Tort impresjazobacz

Tort Impresja

jasny biszkopt, przełożony bitą śmietanką kremową o wszystkich możliwych dostępnych smakach np: truskawka, pomarańcz, cytryna, gruszka, karmel, czekolada, orzech itp.
Tort czekoladowo-orzechowyzobacz

Tort czekoladowo-orzechowy

biszkopty: czekoladowy i orzechowy, przełożone maślanym kremem czekoladowym i kremem z dodatkiem grylażu na bazie prażonych orzechów laskowych lub migdałów
Tort owocowyzobacz

Tort owocowy

jasny biszkopt, przełożony kremem maślano-budyniowym z owocami sezonowymi i galaretką